Arlegui (Club Muntanyenc) s'adjudica la plata en el Campionat de Catalunya d'Hivern

El llançador de javelina va aconseguir acabar en la 2a posició en la categoria sub-20

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Mikel Arlegui va acabar en la 2a posició del Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d'Hivern, en una competició que es va disputar a Barcelona el dissabte 18 de març. El santcugatenc ho va fer en la categoria sub-20 en la modalitat de javelina.

La marca de l'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat va ser de 45.07 metres, una marca assolida en el seu penúltim intent. El vencedor de la prova va ser Guim Morcillo (CA Igualada), amb un llançament de 57.70 metres, mentre que el podi el va tancar Jan Anguiano (L'Hospitalet Atlètic), amb una marca de 41.19 metres.