L'arquer Adolf Priante assoleix la primera posició a la Lliga Catalana de tir amb arc

Els arquers Adolf Priante, Raul Quiles i Paula Romero han aconseguit el podi a la classificació final de la Lliga Catalana 2021 de tir amb arc a l'aire lliure

El santcugatenc Adolf Priante, del Club Arquers Sant Cugat, es va imposar en la 3a tirada de la Lliga Catalana de tir amb arc a l'aire lliure, arc nu, celebrada el diumenge 20 de juny, a Cerdanyola, i va fer 50 punts més que la seva marca personal al aconseguir una xifra de 605. Amb això, va igualar la primera posició que va assolir en la 2a tirada amb 555 punts i superar la 3a posició de la 1a tirada en què va fer 554 punts. La modalitat de tir amb arc a l'aire lliure consisteix a disparar 72 fletxes en estàtic a una diana en una distància de 50 metres.

Priante assoleix per primera vegada la primera posició de la Lliga Catalana en la categoria sènior amb un total de 1714 punts, tot i que ja ho ha fet en la veterana. A més, participarà en el Campionat d'Espanya de tir amb arc a l'aire lliure que es disputarà del 22 al 25 de juliol a Madrid.

L'arquer, Adolf Priante, mostra satisfacció d'haver aconseguit la primera plaça a la competició: "Vaig fer una tirada molt bona, com no l'havia fet mai, és una molt bona puntuació i això m'ha animat a presentar-me al Campionat d'Espanya. A més, estic molt content perquè és una distància que a mi em costa molt, però em vaig entrenar per trobar una posició adequada i vaig estar molt concentrat durant la tirada".

A més, a part d'Adolf Priante dos arquers més del Club Arquers Sant Cugat han fet podi en la classificació final de la Lliga Catalana. Raul Quiles ho ha fet com a tercer en la categoria sènior d'arc recorbat i Paula Romero en segona posició de l'arc recorbat aleví. Quiles ha assolit una puntuació de 1729 punts, per darrere de dos arquers del Club Arc Montjuïc, Arnau Peña (1819) i Eduard Velasco (1732). Per la seva banda, l'alevina Paula Romero ha quedat segona per sota de Claudia Garcia, del Tir amb Arc Olesa, amb una puntuació de 997 punts, en el total de les tres tirades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem