Arranca l'ITF Internacional Tennis Sènior Open

El Club Esportiu Valldoreix organitza per primera vegada, des d'aquest dimarts fins dissabte, una prova puntuable pel Circuit ITF Sènior. Hi prenen part 83 tennistes

El torneig presenta diferents categories. FOTO: Arxiu/LL.LL. El torneig presenta diferents categories. FOTO: Arxiu/LL.LL.
Més d'una vuitantena de participants -83 en total- inicien aquest dimarts al Club Esportiu Valldoreix la primera edició de l'ITF Internacional Tennis Sènior Open. Es tracta d'una prova puntuable pel Circuit ITF Sènior que es jugarà en les modalitats d'individuals i dobles, tant en categoria masculina com femenina.

La competició compta amb l'organització del CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis, l'empresa que gestiona l'àrea esportiva de l'entitat. L'organització ofereix les següents categories: +35, +40, +45, +50, +55, de +60 a +65, +70 i +75 (masculí), i de +35 a +45, +50, i de +55 a 60, +65, +70 i +75. El campionat es juga en superfície de terra batuda i el seu director és Albert Riba.

Les finals de totes les categories d'aquest primer ITF Internacional Tennis Sènior Open es jugaran el pròxim dissabte, 10 de setembre, a partir de les 9.30 hores.

El CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis, que organitzen aquest campionat per primera vegada, tenen la intenció que aquesta competició internacional per a jugadors veterans tingui continuïtat en els pròxims anys.

Tennis i pàdel per Festa Major

El CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis organitzen, un any més, els tradicionals Campionats de Tennis i de Pàdel per la Festa Major de Valldoreix. Es jugaran del 16 al 18 de setembre. Les inscripcions, que són gratuïtes, ja es poden formalitzar a les oficines del CE Valldoreix (telèfon 93 674 11 17) o bé també al correu electrònic fvioleta@barcelonatotaltennis.com. El tancament de les inscripcions és el dimecres 14 de setembre. El torneig de tennis es jugarà en les disciplines d’individuals i de dobles, mentre que el campionat de pàdel presentarà tres categories.

El club instal·larà dues pistes de minitennis durant la Festa de l’Esport, activitat de la Festa Major de Valldoreix, a l’avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, del 16 al 18 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem