Arrenca el quart International Tennis Senior Open Valldoreix

Des d'aquest dilluns 1 de setembre fins el dissabte 6 es juga al Club Esportiu Valldoreix. És una prova de l'ITF Senior Circuit i les categories que estableix l'organització són de +35 a +75 anys

Per quart any consecutiu, el Club Esportiu Valldoreix organitza l'International Tennis Senior Open Valldoreix, una prova de l'ITF Senior Circuit, del circuit internacional de jugadors veterans. El torneig es juga en terra batuda des d'aquest dilluns, 1 de setembre, fins el dissabte 6 de setembre, en les proves d'individuals i dobles (masculí i femení) i dobles mixtes. El torneig comença a les 14 hores i acabarà dissabte al matí, amb les finals.

Les categories que estableix l'organització són de +35 a +75 anys, amb la participació de més d'un centenar de tennistes de diferents països europeus com França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Holanda, Rússia, Portugal i Espanya. La competició comptarà amb la presència de diferents jugadors del Club Esportiu Valldoreix.

Aquesta quarta edició repeteix el nivell 3 que ja va tenir al 2013, entre un total de 5 categories. El nivell 1 és el més important, i el 5, el menys destacat.

Com sempre, actiu a la Festa Major de Valldoreix
Un any més, el Club Esportiu Valldoreix serà una de les entitats més actives de la Festa Major de Valldoreix, amb l'organització de fins a 4 activitats esportives. Les inscripcions ja es poden formalitzar a les oficines de l'entitat esportiva. Per tercer any seguit convocarà el Campionat de Voleibol Platja, que es jugarà el cap de setmana del 13 i 14 de setembre. Dissabte es jugarà tot el dia, i diumenge, al matí. Els equips hauran de ser masculins o femenins i s'enfrontaran entre ells. És un torneig obert a tothom.

Torneig obert de tennis
El tennis també en serà protagonista i, un any més, s'organitzarà un campionat obert a tothom, en les modalitats d'individuals i dobles. Els participants de la categoria masculina i la femenina s'enfrontaran entre ells. La competició es jugarà el dissabte 13 tot el dia, i el diumenge 14 al matí.

El diumenge 14 de setembre, al matí, es jugarà un torneig de futbol-7 en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, amb la participació del CE Valldoreix i altres clubs.

Finalment, el CE Valldoreix participarà novament en l'Esport al Carrer, amb la instal·lació de pistes de minitennis per jugar-hi, a la rambla Mossèn Cinto Verdaguer, el 13 i 14 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem