Arriba la 5a edició del Torneig Escoles de Rugby Sant Cugat Jon Reca

Organitzat pel Club de Rugby Sant Cugat, el torneig es disputarà en categories formatives i 35 equips competiran en promoció o rendiment per a emportar-se la 5a edició del campionat

Un any més, el Club de Rugby Sant Cugat organitza el Torneig Escoles de Rugby Sant Cugat Jon Reca, un torneig per a les categories U-6, U-8, U-10 i U-12. En ell, 35 equips diferents de 6 clubs d'Espanya i l'estranger competiran durant el dissabte 9 de març per assolir la primera posició en les modalitats promoció i rendiment.

Els 35 equips que competiran en aquesta competició provenen de la secció de rugbi del Futbol Club Barcelona, del Rugby Club València, del Rugby el Toro de Calvià, del Rugby Club Sitges i del Salanqué XV de França, a més del CR Sant Cugat. A més, durant el torneig es viurà un dia festiu, amb inflables, sortejos i una entrega de premis.

Per a Albert Casorran, organitzador d'aquesta 5a edició: "El principal interès del torneig és donar volum de joc als diferents equips, que els jugadors s'emportin rugbi i tinguin la possibilitat de formar-se competint amb altres equips". A més, el torneig vol "reconèixer tota la feina que ha fet Jon Reca pel club i que ell pugui gaudir mirant rugbi, allò que li agrada", sentència Albert Casorran.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem