contingut promocionat
VAIC

Arriba la XXI pedalada de BTT i 8a Travessa de Running de la Festa Major

En la clàssica pedalada i travessa de Festa Major podran participar fins a 200 persones per trajecte per als paratges de Collserola

La 21a edició de la Pedalada de BTT i 8a Travessa de Running tindrà presència un any més a la Festa Major de Sant Cugat, el diumenge 1 de juliol a partir de les 9h. Un cop més, serà organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom i comptarà amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat.


El recorregut serà un circuit circular, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda, passant per diversos  paratges de Collserola. Com els darrers anys, comptarà amb 2 itinerants: un curt, de 7,1 km i un de llarg, de 21,3 quilòmetres.

Des de l'organització es recomana participar amb GPS, ja que enguany la normativa del Parc de Collserola prohibeix, per qüestions mediambientals, senyalitzar el trajecte. A més, tots els participants rebran una samarreta de l'acte, a part de l'avituallament i el refrigeri.


Les inscripcions per participar a la Pedalada romandran obertes fins al mateix dia, a no ser que s'arribi abans als 200 participants per itinerari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem