Artigas i Zunino (Club Muntanyenc), ors en el Campionat d'Espanya sub-18

Els 2 atletes, a més, van aconseguir pujar a la part més alta del podi assolint Rècord del Campionat

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat va assolir 6 podis en el Campionat d'Espanya sub-18, una competició que es va celebrar a Gijón entre el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol. D'aquests 6 podis, 2 van ser medalles d'or, 2 van ser plata i les altres 2 bronze.

Així doncs, els grans protagonistes santcugatencs van ser Isaias Artigas, que va guanyar els 200 metres amb una marca de 21.31 segons, i Martina Zunino, que també es va fer amb el títol en els 400 metres tanques, amb un temps de 59.09 segons. Ambdós santcugatencs, a més, ho van fer per la porta gran, i és que van aconseguir el Rècord del Campionat.

D'altra banda, el Club Muntanyenc Sant Cugat va obtenir 4 podis més, i és que Paula Rodríguez era plata en els 100 metres tanques (13.45 segons), mentre que Helena Santacana era bronze en els 400 metres tanques que vencia la seva companya Martina Zunino, amb un temps d'1:00.71 minuts. Finalment, Elda Romeva aconseguia 2 medalles, i mentre que en el salt de longitud era plata (amb un salt de 5.78 metres), en el triple salt era bronze, amb una marca de 12.46 metres.