Ascens històric del CP Sant Cugat Atlètic a la categoria de plata de la petanca catalana

El conjunt santcugatenc ha acabat la temporada liderant el grup 4 de la 2a Divisió, amb només 1 derrota

L'equip masculí del Club Petanca Sant Cugat Atlètic jugarà la temporada vinent en la 1a Divisió, la categoria de plata de la petanca catalana, després d'acabar líder del grup 4 de la 2a Divisió. Amb això, el club obté un ascens històric, aconseguint pujar a aquesta categoria per primera vegada en la seva història.

La temporada del CP Sant Cugat Atlètic ha estat per emmarcar, i és que els santcugatencs han acabat líders del grup 4 de la 2a Divisió amb un balanç de 13 victòries i 1 derrota, evitant així el play-off d'ascens. "És una fita inimaginable tant pel club com per la ciutat. A poc a poc hem anat millorant fins a arribar aquí" explica el president Jaume Quiñonero, i és que quan va aterrar al la junta directiva el 2015, l'equip militava en la 5a Divisió.

El CP Sant Cugat Atlètic, a més, té clars l'objectiu per a aquesta nova categoria: consolidar-se entre els millors clubs de petanca. És per això que des de l'entitat demanen ajut a empreses o entitats que puguin donar un cop de mà a sufragar els costos que comporta l'ascens. "Volem fer-nos un lloc en la categoria i veure on estan els nostres límits" ha sentenciat Quiñonero.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem