ASDI Sant Cugat recapta 1.600 euros en el primer Torneig Benèfic de Pàdel Solidari

El 100% de les inscripcions han anat a benefici de l'Associació Pro-Persones amb Discapacitats Físiques i Psíquiques

L'associació ASDI (Associació Pro-Persones amb Discapacitats Físiques i Psíquiques) de Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte 23 de febrer, a la tarda, i diumenge 24, al matí, al Junior FC, la primera edició del Torneig Benèfic de Pàdel Solidari, a benefici d'aquesta entitat. L'entitat ha recaptat un total de 1.600 euros, gràcies al fet que el 100% de les inscripcions han estat directament a ASDI.

Torneig de caràcter lúdic i solidari

En el torneig, obert a tothom i de caràcter lúdic i solidari, hi han pres part 39 parelles, que han jugat en diferents categories (masculí i femení), en format de lligueta. També hi ha hagut una categoria reservada per a nens i nenes fins als 14 anys.

Torneig benèfic de pàdel solidari ASDI1

El 1r Torneig Benèfic de Pàdel Solidari ha estat a benefici d'ASDI Sant Cugat, que s'ha jugat al Junior FC. FOTO: Paula Galván

Enric Tomàs: "Estem molt contents i agraïts"

Enric Tomàs, president d'ASDI Sant Cugat, ha assenyalat que "estem molt contents i agraïts. El balanç és totalment positiu, tant per com ha anat el torneig com pel que representen els 1.600 euros per a ASDI". Per la seva banda, Tony Navarro, director tècnic esportiu de la secció de pàdel del Junior FC, ha explicat que "l'any vinent volem fer la segona edició. Tot ha anat molt bé i hi ha hagut molt bon ambient". Tant ASDI Sant Cugat com el Junior FC tenen la intenció que aquest torneig solidari tingui continuïtat el 2020.

El 21è Trofeu Benèfic ASDI de golf, el 6 de juliol

El Club de Golf Sant Cugat serà l'escenari, un any més, del Trofeu Benèfic ASDI, que es jugarà el dissabte 6 de juliol, en la modalitat d'stableford, i en el que s'hi podrà inscriure tot aquell que el vulgui jugar. D'altra banda, ASDI Sant Cugat té previst organitzar el 38è Sopar Benèfic el mes de novembre.

 
Comentaris

Destaquem