L’Atlètic Junior torna al triomf amb una golejada per 9 a 0 al Molins de Rei

Els blau-i-negres guanyen després de 4 jornades sense fer-ho i s’imposen amb clara superioritat, una victòria que els serveix per allunyar-se de les places de descens a la Segona Catalana

L'Atlètic Junior guanya amb una sorprenent i àmplia golejada al Molins de Rei per 9 gols a 0 aquest diumenge 16 de febrer, al matí. Els santcugatencs han estat en tot moment superior al Molins i s'ha acabat demostrant amb aquest ampli resultat a favor d'un Atlètic Junior que, al descans ja anava guanyant per 5-0.

D'aquesta forma l'Atlètic Junior torna a guanyar, ja que feia 5 jornades que no aconseguia la victòria quan va guanyar al camp del Sant Joan Despí per 1-3. Amb aquesta victòria suma 29 punts a la classificació i és 10è havent aconseguit 8 victòries, 5 empats i 8 derrotes. A més, un triomf important per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. La golejada també suposa que l'Atlètic Junior passa a ser el tercer equip més golejador de la categoria amb 44 gols per darrere de l'Atlètic Prat i el Sitges.

El partit també, a part del resultat, ha tingut fets destacats com el debut de Narcís Barrera, jugador provinent de la UE Horta i que coneix bé la casa, ja que entrena dos equips base i que ha debutat fent 2 gols i 2 assistències. També ha tingut el premi de debutar el juvenil, Àlex Palomera i ha fet el 9è gol de l'equip.

Superioritat de l'Atlètic Junior en tot moment

Respecte al partit l'Atlètic Junior ha estat per sobre en tot moment i en totes les facetes del joc, tan efectivitat, com possessió i intensitat, davant un Molins de Rei que en cap moment ha sabut contrarestar, sobretot els contraatacs de l'Atlètic Junior.

Tot i la golejada final en els primers 15 minuts cap equip ha tingut ocasions de gol i el Molins de Rei, ha començat amb el control de la pilota, tot i això l'Atlètic Junior ha esperat l'oportunitat per sortir a la contra.

El primer gol ha estat així, el Molins ha perdut la pilota a tres quarts de camp i Narcís Barrera ha assistit Xavi Camps per fregant el pal, fer el primer del partit al minut 14, en la primera ocasió del partit per a l'Atlètic Junior.

A partir del gol l'Atlètic Junior ha començat a agafar més protagonisme amb pilota i entre els minuts 20 i 40, no ha deixat cap opció al Molins de Rei que s'ha vist superat al mig del camp amb recuperació ràpida dels locals i amb les incorporacions per banda dels laterals que han fet molt mal als visitants.

El 2-0, l'ha fet David Bartumeus a passada de Narcís Barrera per la banda que ha rematat sol el davanter, jugada que s'ha repetit en més gols dels santcugatencs. El 3-0, ha estat el mateix, recuperació ràpida per banda i Narcís Barrera ha rematat sol dins l'àrea, un resultat que ja donava a veure que l'Atlètic Junior era superior a un Molins que semblava que no fos dins del camp.

Al minut 39 i al 42, Nacho Moretones, i Narcís Barrera amb el seu segon gol, han posat el 5-0 abans del descans, davant la quasi nul·la imposició del Molins de Rei a la situació del partit.

A la segona part, el guió ha estat totalment el mateix. Al minut 50, Carlos Riera, que acabava d'entrar al terreny de joc sol dins l'àrea.

Després del gol, i l'avantatge considerable l'Atlètic Junior ha cedit la pilota i és quan el Molins ha tingut alguna ocasió clara per com a mínim fer un gol. En una d'elles, una falta quasi tocant la línia de l'àrea, l'ha servit el Molins i Carlos Martínez ha fet una bona aturada que ha enviat a córner. En la jugada següent al córner, l'Atlètic ha sortit a la contra i ha acabat en penal per una falta a David Bartumeus, que ell mateix ha transformat i que suposava el 7-0 al minut 61.

En la darrera mitja hora, l'Atlètic s'ha dedicat a mantenir la pilota i defensar-se en alguns moments però l'equip rival ja estava desanimat a causa del resultat.

El 8-0 l'ha fet Mauricio López amb una bona jugada individual sense moltes dificultats imposades per la defensa rival, i el 9-0 ha sigut del juvenil debutant Àlex Palomera.

L'Atlètic Junior ha tingut molta efectivitat de cara a porteria, però el Molins li ha posat les coses massa fàcils perquè el partit acabés en golejada.

Alberto Morales: "Faltar el respecte el rival hauria sigut no sortir igual d'intensos i centrats en el partit que el que hem fet a la primera part"

L'entrenador de l'Atlètic JuniorAlberto Morales, valorava i analitzava aquesta golejada del seu equip: "Ha estat un partit que se'ns ha posat molt de cara amb el primer gol, tot i que sabíem que seria un partit difícil perquè és un equip que li agrada tenir la pilota com nosaltres i ser intensos. Veníem una mica tocats al partit per la derrota de la setmana passada i l'equip tenia moltes ganes de fer un cop sobre la taula i demostrar que hauríem d'estar més adalt en la classificació. La veritat és que l'equip ha estat de 10, tant en la primera part com en la segona, el que hem demanat a la mitja part és que l'equip continués igual".

Sobre la situació de l'equip ha dit que "la victòria era vital i importantíssima per refer-nos dels mals resultats que havíem tingut últimament, som un equip que generem molt i molts cops no tenim sort de cara a porteria, avui sí que l'hem tingut i a part, els jugadors han fet un molt bon partit de principi a final".

I finalment, sobre el calendari de l'equip ha dit que "ara venen partits complicats però hem de seguir igual d'intensos i tenir la mateixa efectivitat que hem tingut avui i que en molts partits no hem tingut. Aquesta golejada ens pot servir per tornar a reenganxar-nos adalt i encadenar vàries victòries seguides, cosa que altres equips com el propi molins sí que han tingut".

Propera jornada al camp d'un rival de la zona baixa

El proper partit de l'Atlètic Junior serà al camp del Fontsanta-Fatjó, 14è classificat i primer equip en zona de descens i al que la propera jornada podria distanciar fins a 9 punts de diferència.

Exposició Lluis Ribas. Foto: Adrián Gómez.