La bandera de l'FS Sant Cugat apareix en un vídeo d'un youtuber pel Japó

El protagonista del vídeo, un youtuber anglès que parla sobre la cultura i les tradicions del Japó, s'allotja en un hotel en la qual hi ha una bandera de l'entitat vermell-i-negra

L'FS Sant Cugat està fent la volta al món gràcies a un vídeo de Chris Broad, un youtuber anglès que parla sobre la cultura, les tradicions i el turisme del Japó, sota el nom d'Abroad in Japan. En el seu darrer capítol, Broad s'allotja en un hotel al Japó en el qual hi ha una bandera de l'entitat vermell-i-negra penjada a la paret.


El protagonista, acompanyat del també youtuber que parla sobre el japó Peter Macy, de Premier Two, s'allotja a Casa de Yoshi, un agradable hotel de muntanya situat a Yamagata. La sorpresa arriba quan ambdós youtubers s'asseuen al sofà, el qual està presidit per una bandera de l'FS Sant Cugat penjat en la paret. Més enllà d'una coincidència, resulta que el propietari de l'hotel Casa de Yoshi, Tano Yoshiki, va ser jugador del club santcugatenc.

Tano Yoshiki, al centre de la imatge, en la temporada que va militar amb l'FS Sant Cugat. FOTO: Cedida

Tano Yoshiki, al centre de la imatge, en la temporada que va militar amb l'FS Sant Cugat. FOTO: Cedida


Així doncs, Tano Yoshiki va defensar la samarreta vermell-i-negra durant la temporada 2018/2019, militant en l'equip filial de l'FS Sant Cugat. I és que com explica el seu president, Jordi Palau, "el club sempre ha tingut un especial vincle amb aquells jugadors del Japó que han tingut interès en viure una experiència futbolística fora del país". Amb tot, Yoshiki va retornar una temporada més tard a la seva terra natal, però amb una nova passió: l'FS Sant Cugat, una passió que ha volgut plasmar en el seu nou hotel.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem