Bàrbara i Júlia Pla, convocades per jugar la fase de classificació del Mundial de rugbi

Les santcugatenques han de jugar aquesta competició, del 20 al 27 d'abril, a Madrid, amb la selecció espanyola absoluta. Júlia Pla ha renunciat a jugar a l'equip espanyol de rugbi a 7

Les germanes Pla, Bàrbara i Júlia, han estat convocades, una vegada més, per defensar la selecció espanyola absoluta femenina de rugbi a 15. L'equip estatal ha de jugar, del 20 al 27 d'abril, a Madrid, la fase de classificació per al Mundial Femení de la IRB, que es farà a França el 2014. La seleccionadora nacional, Inés Etxegibel, ha convocat un total de 26 jugadores.

Espanya s'estrena el 20 d'abril
El conjunt espanyol debutarà el dissabte 20 d'abril contra Suècia, a les 17.30 hores. El dimarts 23 d'abril, també a les 17.30 hores, Espanya s'enfrontarà a Holanda i, finalment, el dissabte 27 d'abril, a les 17.30 hores, l'adversari serà Itàlia. En aquesta fase classificatòria pel Mundial de França 2014 també hi participaran les seleccions d'Escòcia i Samoa. Els dos millors equips dels sis que hi jugaran aconseguiran el passi per jugar el Mundial.

Júlia Pla, que es troba en el tram final de la recuperació d'un esquinç al tormell del peu esquerre, ha apuntat que "el partit més complicat de tots serà l'últim, amb Itàlia".

Júlia Pla renuncia a l'equip espanyol de rugbi a 7
Júlia Pla ha pres la decisió de renunciar a jugar amb la selecció espanyola de rugbi a 7 (seven).

Una temporada més, Bàrbara Pla, que ja va jugar l'últim Mundial, defensa els colors del Bizkarians RE, i la seva germana Júlia, el GEiEG de Girona. Ambdós conjunts militen a la Divisió d'Honor Femenina. Ja des de fa algunes temporades, aquestes germanes santcugatenques viuen a les províncies de Bilbao (Bàrbara) i Girona (Júlia).

La permanència del GEiEG a la Divisió d'Honor, en joc
El GEiEG de Júlia Pla es juga aquest diumenge, 7 d'abril, a partit únic, la continuïtat del seu equip a la Divisió d'Honor. El conjunt de Girona s'enfronta a La Única RT de Pamplona. L'enfrontament es jugarà a Berbegal (Òsca), a les 14 hores. El GEiEG ha de jugar aquest partit per evitar el descens de categoiria com a setè i penúltim classificat de la Divisió d'Honor Femenina.

 
Comentaris

Destaquem