Barça i Real Sociedad, rivals del Junior FC en la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei

Les dues competicions es jugaran a València del 9 a l'11 de març

Els primers equips masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ja coneixen quins seran els seus rivals en els quarts de final de la pròxima edició de la Copa del Rei i de la Reina, que es jugarà a València del 9 a l'11 de març. El conjunt masculí s'enfrontarà al FC Barcelona, i el femení a la Real Sociedad.

Junior FC-FC Barcelona

El Junior FC masculí jugarà contra el FC Barcelona, el divendres 9 de març, a les 11 hores. Si guanya aquest partit, jugarà les semifinals amb el vencedor de l'eliminatòria de quarts de final entre l'RC Polo de Barcelona, el vigent campió, i el Club Deportiu Terrassa. Els partits de quarts de final són els següents: FC Barcelona-Junior FC (11 hores); RC Polo-CD Terrassa (13 hores); Club Egara-Club de Campo (15 hores), i Atlètic Terrassa HC-Atlético San Sebastián (17 hores).

Els de Roger Pallarols són 4ts amb 17 punts a Divisió d'Honor, i el FC Barcelona, 6è amb 11 punts. En la segona jornada de lliga, els de Sant Cugat van superar els barcelonins per 4 gols a 0. En l'última edició a Sant Cugat, el Junior FC va ser semifinalista.

Junior FC-Real Sociedad

El Junior FC femení s'enfrontarà a la Real Sociedad el divendres 9 de març, a les 15 hores. En el cas que superi aquesta primera ronda, en semifinals es veurà les cares amb el campió de l'RC Polo-Atlètic Terrassa HC. Els partits de quarts de final són els següents: SPV Complutense-Club de Campo (11 hores); CD Terrassa-Club Egara (13 hores); Junior FC-Real Sociedad (15 hores), i RC Polo- Atlètic Terrassa HC (17 hores).

Les santcugatenques són 4es amb 17 punts a Divisió d'Honor Femenina, i la Real Sociedad, 8es amb 7 punts. Les basques han estat l'últim equip en classificar-se. En la 4a jornada de lliga, les de Joan Vidal es van imposar a la Real Sociedad per 1 gol a 0. El Junior FC, actual campió de Catalunya d'hoquei sobre herba, ha estat subcampió de la Copa de la Reina en els dos últims anys, perdent la final amb el Club de Campo.

El sorteig d'aquestes dues competicions que el 2017 es van jugar al Junior FC, s'ha fet aquest dijous, 11 de gener, a l´Oceanogràfic de València. La Copa del Rei i de la Reina la juguen els vuit primers classificats un cop acaba la primera volta de la Divisió d'Honor Masculina i Femenina d'hoquei sobre herba.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem