Barcelona Total Tennis celebra el seu desè aniversari al Club Esportiu Valldoreix

Francis Roig, que forma part de l'equip tècnic del tennista Rafa Nadal, ha ofert un clínic a l'escola de tennis

Alvar Margets, de BTT, en els parlaments. FOTO: Lali Puig Alvar Margets, de BTT, en els parlaments. FOTO: Lali Puig
Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la gestió esportiva del Club Esportiu Valldoreix, ha celebrat aquest dissabte, 18 d'octubre, al matí, el seu 10è aniversari amb una jornada esportiva a l'entitat.

BTT ha presentat les seccions de tennis (amb uns 200 jugadors i jugadores), pàdel (60), futbol (60) i també els tennistes de l'acadèmia de tennistes professionals de BTT (25). L'acte ha comptat amb la presència dels directius de BTT, Francis Roig, Alvar Margets, Jordi Vilaró i Roger Badia; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Bernat Gisbert, vocal de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.

En els parlaments, Alvar Margets, de BTT, ha assenyalat que en aquests 10 anys BTT ha contribuït "en la modernització de les instal·lacions esportives del CE Valldoreix i en mantenir l'esperit familiar de l'entitat. El CE Valldoreix és un club important, un club actiu".

Durant la presentació, el grup de comunicació Totmedia, que edita entre d'altres mitjans el TOT Sant Cugat i el DIARI de Sant Cugat, ha entregat un obsequi a BTT i al CE Valldoreix per aquest desè aniversari.


Directius de BTT i del CE Valldoreix han rebut un recordatori de Totmedia. FOTO: Lali Puig

Francis Roig, que forma part de l'equip tècnic del tennista Rafa Nadal, ha ofert un clínic a l'escola de tennis i, posteriorment, s'ha celebrat un partit d'exhibició de pàdel entre Javier Casadesús-Ricky Martínez i Sergi Nogueras-Miky Jiménez.


Francis Roig, durant el clínic. FOTO: À. L. P.


Els jugadors amb aficionats després de l'exhibició de pàdel. FOTO: À. L. P.

A banda d'aquestes activitats, també s'ha fet una classe d'spinning i una altra de zumba, i un partit de futbol 7 pares contra fills.

Aquest és el segon acte que organitza l'empresa BTT després de fer-ho en un altra acte al torneig Godó de tennis.

 
Comentaris

Destaquem