Bàsquet base en el Torneig de Reis de la UESC

Un any més, la Unió Esportiva Sant Cugat organitza el seu Torneig de Reis i en aquesta 6a edició, un total de 42 equips competiren en les categories preinfantil i infantil en ambdós gèneres

Arriba la 6a edició del Catalana Occident Torneig de Reis, un torneig de bàsquet organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat, i ja es coneixen els equips d'arreu de Catalunya que hi participaren. En ell, 42 seran els conjunts que buscaran la victòria en categories preinfantil i infantil, tant masculí com femení, en els nivells A, B i C.

Els pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler i el pavelló de l'IES Leonardo da Vinci acolliran els enfrontaments disputats durant el torneig, entre el dijous 3 de gener i el divendres 4, i en ell competiren 7 equips del club vermell-i-negre (3 preinfantils masculins, 1 preinfantil femení, 2 infantils masculins i 1 infantil femení). A més, l'equip ASDI de la UESC també farà un partit d'exhibició en un horari encara per confirmar.

D'altra banda, equips de la talla com el Joventut Badalona, el Club Basquet Granollers, la Secció Esportiva Santa Eulàlia o el Club Basquet Castelldefels estaran presents en aquesta 6a edició del Catalana Occident Torneig de Reis.

Paral·lelament al campionat, el club organitzarà un servei de bar per a tots els assistents i com en la darrera edició, se celebrarà el sorteig d'una rifa amb obsequis de diferents comerços del municipi. Amb això, una part del recapte del torneig anirà destinat al Campus Índia de Vicente Ferrer, un campus on l'entitat santcugatenca col·labora durant l'estiu.

Per a Vicenç Beltran, president de la Unió Esportiva Sant Cugat: "És un torneig molt important, ja que cobreix la franja d'edats en la qual els jugadors comencen a competir de manera federada. La nostra il·lusió és aconseguir que aquests nens s'enganxin al bàsquet i gaudeixin practicant l'esport".
 

 
Comentaris

Destaquem