Benito anuncia el final del seu mandat com a president de Sant Cugat Creix

Els estatuts de l'associació estableixen que cada president només pot presentar-se un mandat

Mauri Benito deixarà de ser president de Sant Cugat Creix, tal com va avançar Cugat Mèdia i ha pogut confirmar el TOT Sant Cugat. Amb això, Benito conclourà els seus 4 anys de mandat en la pròxima reunió de la junta directiva, que se celebrarà el dimecres 22 de febrer, i és que els estatuts de Sant Cugat Creix estableixen que cada president només pot liderar un mandat.

Benito, d'aquesta manera, ha valorat positivament el seu mandat i ha destacat l'estabilitat econòmica i l'autosuficiència de l'associació per ajudar als clubs: "Hem aconseguit autofinançar-nos i hem pogut fer d'espònsors a tots els clubs ajudant en la seva part econòmica, tot i que l'Ajuntament trenqués el conveni amb nosaltres. A més, hem creat diferents programes europeus, claus en el creixement dels esportistes".

D'altra banda, un altre dels valors que ha afegit Benito ha estat vetllar pels interessos dels equips locals: "Comptem amb més de 3.000 esportistes i hem aconseguit una equitat entre jugadors i jugadores. A més, vetllem pels interessos dels nostres clubs i apostem per la formació de tots els esportistes". No obstant això, el president sortint ha destacat que cal "igualar les condicions dels esportistes a les d'altres clubs per evitar la pèrdua de jugadors, i és que els clubs de Sant Cugat viuen del planter".

Amb tot, Mauri Benito ha indicat que Miquel Martínez seria la persona idònia per substituir-lo en la presidència: "És una peça clau en l'esport santcugatenc i està molt implicat en els nostres programes europeus; no només en la seva creació, sinó en el seu foment". Finalment, l'actual president ha deixat les portes obertes perquè altres clubs se sumin a Sant Cugat Creix, una associació que actualment està formada pel PHC Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el DSV Club Voleibol Sant Cugat (entitats pioneres l'associació), juntament amb el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat i el Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem