Bona acollida al primer ITF Internacional Sènior Open Valldoreix

El Centre Esportiu Valldoreix ha estat l'escenari, aquest dissabte, de les finals de les categories individuals de l'ITF Internacional Sènior Open, la primera prova d'aquest circuit que es disputa al club santcugatenc. Han participat més d'una vuitentena de tennistes, en 13 categories diferents

Durant tot el matí de dissabte s'han disputat les finals de l'ITF Internacional Sènior Open de Valldoreix, prova puntuable pel rànquing de la Federació Internacional, que ha aterrat per primera vegada al club santcugatenc. La inscripció, segons l'organitzador i director del torneig, Albert Riba, "ha estat força interessant". Han estat més de vuitanta els tennistes que han passat per les instal·lacions del CE Valldoreix aquesta setmana.

Al campionat hi ha diferents categories, segons l'edat, sexe i modalitat (individuals o dobles). A les 9.30 hores han donat el tret de sortida les finals de les categories masculina +45, +50, +55, +70, i la femenina +35. Joan Navarro s'ha imposat a la +45, després que el seu adversari, Andreas Heider, es retirés per lesió. Heider havia guanyat el primer set al tie break 7/6, i perdia al segon 1/2. Joan M. Carbonell ha guanyat amb solvència Víctor Manuel Lorenzo en el +50, 6/1 i 6/1; mentre que Fèlix Riba ha guanyat el +55 sense jugar, després que es retirés Lluís M. Blanco. Les finals masculines han estat força accidentades. Josep Altisent també s'ha retirat al segon set, després de perdre el primer, 6/2, amb Jaume Beltran a la categoria +70. Pel que fa al femení +35, la guanyadora ha estat Sandra Fernández, que s'ha imposat 6/4 i 6/4 a Sacra Morejón.

A la segona ronda de finals, les disputades a partir de les 10.30 h, s'han jugat els partits de les categories masculina +35, +40 i +60, i la femenina +55. A la +35, Jordi Ortiga s'ha imposat comodament, 6/1 i 6/1, a Ramzi Shuabi. Wilfredo Viladach també ha guanyat de forma aplastant Raimundo Amat, 6/1 i 6/0, a la +40. A la +60, ha estat Antoni Arnau qui ha doblegat Diego Parras, 6/1 i 6/1. I finalment, a la +55 femenina, Rosa M. De Togores ha guanyat, per un doble 6/2, a M. Carmen Fuentes.

Les finals de dobles es van disputar divendres. El dobles masculí el va guanyar la parella Amat-Jordano, 6/0 i 6/1, davant Miranda-Parras. El femení se'l va adjudicar la parella Guix-De Togores, en dos sets, 6/3 i 6/2, davant Garcia-Fuentes. Al mixte va ser la parella Costacurta-Espinosa qui es va imposar a la final, per un doble 6/3, a la parella Devesa-Ezpeleta. Francesca Costacurta és jugadora del CE Valldoreix.

Riba, com a organitzador i membre de l'equip de Barcelona Total Tennis, ha assegurat al TOT Sant Cugat que tornaran a organitzar el torneig l'any que ve: "Estem molt contents de com ha anat i la nostra idea és demanar-lo una altra vegada a la Federació Internacional".