Bona participació al I Torneig de Futbol Sala de les Planes

La Comissió de Festes del districte ha organitzat aquest dissabte el primer Torneig de Futbol Sala de les Planes. Uns 60 jugadors hi han participat durant tot el dia

Des de les 12 del matí fins a les 12 de la nit d'aquest dissabte, la pista municipal de les Planes ha acollit el primer Torneig de Futbol Sala al districte. Aquest esdeveniment s'ha organitzat per petició popular, i l'entitat encarregada de fer-ho ha estat la Comissió de Festes de les Planes.

Hi han participat 8 equips, cosa que representa uns 60 jugadors. El conjunt guanyador d'aquesta primera edició del campionat ha estat el conjunt Kiki, seguit de Greencake i Prats, que ha completat el podi.

Begoña Paradela, presidenta de la Comissió de Festes de les Planes i una de les organitzadores de la competició, ha declarat que "l'assistència de jugadors ha estat bona, però ens ha mancat públic". Per mirar d'atreure espectadors, Paradela ha reconegut que "volem repetir el torneig l'any vinent, però és possible que plantegem un canvi de data".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem