Una bona reacció final de la UESC B li permet endur-se el derbi santcugatenc

Els vermell-i-negres van estar més encertats en els tirs exteriors i van poder endur-se el partit en els minuts finals

Derbi vibrant el viscut entre el Qbasket Sant Cugat i el filial de la Unió Esportiva Sant Cugat a 2a Catalana, en un partit que es va acabar decantant a favor de la UESC B per 55 a 60, el diumenge 27 de novembre. Ambdós conjunts es van mostrar valents i van sortir a per la victòria, no obstant això, la bona reacció final dels vermell-i-negres va ser fonamental perquè s'emportessin el partit.

En un duel amb el pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler ple de gom a gom, la UESC B va aconseguir sortir més encertada en el llançament de triple per començar dominant el 1r quart (12 a 14). A més, després de l'alternança en el marcador, el tir exterior dels vermell-i-negres tornava a sobreposar-se al joc col·lectiu dels locals, per marxar al pas pels vestidors amb el 30 a 33.

En el tercer quart, la UESC B va sortir molt més endollada i va poder agafar una bona renda de cara al darrer parcial (37 a 47). El Qbasket Sant Cugat, però, no va tirar la tovallola, i en els minuts finals, va aconseguir posar-se per davant (55 a 54). Els vermell-i-negre es van refer al final, i amb un parcial de 0 a 6, van poder sumar el triomf (55 a 60).

Amb aquesta victòria, la UESC B empata a victòries amb el Qbasket Sant Cugat en la classificació. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres rebran la visita de La Salle Manresa B, antepenúltim classificat, mentre que el Qbasket Sant Cugat visitarà el CB Castellet.