Bronze del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya de relleus

L'equip sub-12 4x60 masculí va aconseguir pujar al podi de la competició

El Club Muntanyenc Sant Cugat segueix sumant medalles, i és que l'equip sub-12 4x60 masculí va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de relleus, que va tenir lloc el dissabte 13 d'abril a Igualada. Els nois ho van fer amb un temps de 34,84 segons, per darrere el Cornellà At. (33.86) i l'Avinent Manresa (34.80).

Els encarregats d'assolir aquesta medalla van ser Max Bosch, Xavier Casamitjana, Pau López i Pere Mas. Els mateixos corredors van arribar fins aquí, després d'acabar entre els 16 millors temps en la ronda prèvia (36.30) i van obtenir un bitllet directe en la final amb una marca de 35.38 en les semifinals.