Bronze per a l'Aleví A del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat

El club santcugatenc va participar a Terrassa en la darrera fase comarcal amb 9 gimnastes, assolint pujar al graó d'entre els millors clubs del Vallès Occidental

El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat assoleix una 3a posició en la categoria aleví A en la darrera fase del Consell Esportiu del Vallès Occidental, disputada a Terrassa, el dissabte 23 de març. Amb això, el club santcugatenc assoleix pujar al graó en la comarca del Vallès Occidental.

Les 9 gimnastes que han fet possible aquesta posició han estat Peyton Monteros, Edurne Águila, Blanca García-Valdecas, Valeria Ortiz, Inés Carrillo, Mej Grace Eze, María José, Lu Yi i Neya Sanjuani. "El resultat és perfecte, ja que les gimnastes estan molt preparades", afirma Arhoa Fernández, entrenadora de l'Aleví A.

Amb tot, el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat haurà d'esperar al dissabte 27 d'abril, quan es disputi la darrera fase de les categories benjamí i cadet, per a saber si podrà participar en el Campionat de Catalunya, celebrat durant el mes de juny.

 
Comentaris

Destaquem