Bronze per a Paula Ramírez a Glasgow

L'equip espanyol, entrenat per la japonesa Mayuko Fujiki, aconsegueix pujar al podi amb Amulana, del Circo del Sol, després d'haver-se quedat a les portes en dues modalitats diferents

La santcugatenca Paula Ramírez aconsegueix la medalla de bronze amb la selecció espanyola en el Campionat d'Europa Absolut de natació artística disputat aquests dies a Glasgow en la modalitat de combinada lliure. L'equip espanyol va assolir una tercera posició de 8 equips, per darrere d'Ucraïna i Itàlia.


Després de quedar en una meritòria 4a posició en la final d'equips de rutina lliure, el dissabte 4 d'agost, per darrere de RússiaUcraïna i Itàlia respectivament, les nadadores van aprofitar l'absència de l'equip rus en les piscines en la modalitat de combinada lliure i van aconseguir 91,4667 punts per certificar la medalla.

 

Per a Paula Ramírez: "Estem molt orgulloses de la medalla. Per a nosaltres és una rutina que implica més show i no tan lligada a la tècnica. Això ens ha permès gaudir-la d'una altra manera. A més, veure que el nostre esforç té recompensa és molt gratificant"


A més, Paula Ramírez va participar en la modalitat de duo rutina tècnica amb Sara Saldanya, disputada el divendres 3 d'agost, quedant-se a només dues dècimes del podi (89,5215 per 89,7519) per darrere de la parella italiana, i el dilluns 6 d'agost, l'equip ha participat en la modalitat de rutina tècnica, repetint de nou la 4a posició, novament per darrere de RússiaUcraïna i Itàlia. Finalment, la santcugatenca disputarà el dimarts 7 d'agost l'última de les modalitats, el duo rutina lliure. La final començarà a partir de les 9h i la parella espanyola sortiran en la 8a posició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem