La caminada contra el càncer Som Vallès Trail passarà per Sant Cugat

El recapte de la caminada anirà destinat a la Fundació Oncolliga i està impulsada pel Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola

Som Vallès Trail, una caminada solidària contra el càncer i impulsada pel Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola, passarà per Sant Cugat amb l'objectiu de recaptar fons per la Fundació Oncolliga, el dissabte 5 d'octubre. El Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament són col·laboradors de la iniciativa i és per això que la cursa ha estat presentada al municipi, amb la intenció d'establir sinergies i aconseguir la màxima participació possible.

Som Vallés Trail és un repte esportiu solidari que consisteix en fer una caminada de 68 quilòmetres en equips de 6 persones, seguint una ruta circular pel Vallès Occidental, amb sortida i arribada a Cerdanyola del Vallès. Les inscripcions per poder participar en aquesta caminada es podran formalitzar a partir de l'1 de març i cada equip participant haurà d'aconseguir un donatiu mínim de 600 euros. Els participants recorreran vuit municipis –Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze, Sant Cugat– en un màxim de 16 hores.

La regidora d'Esports, Núria Escamilla (Junts per Sant Cugat), va celebrar poder unir forces amb entitats d'altres municipis per combatre el càncer: "És una suma que multiplica perquè fem una caminada en grup i amb l'objectiu de ser solidaris amb la Fundació Oncolliga". Per la seva banda, el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Bel, va destacar les sinergies amb el CEM Cerdanyola: "Estem molt contents de col·laborar en la caminada solidària i establir vincles amb un club veí".

Amb tot, els fons recaptats durant la Som Vallès Trail aniran íntegrament destinats a la Fundació Oncolliga, una entitat que s'encarrega de vetllar pel benestar i la qualitat de vida dels malalts oncològics i les seves famílies.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem