El Campus Sant Cugat Índia queda suspès per la COVID-19

Els organitzadors han decidit cancel·lar el projecte solidari d'aquest any, no obstant això, han enviat els diners recaptats a l'Índia per combatre la pandèmia de la COVID-19

El Campus Sant Cugat Índia, un projecte solidari de la Fundació Vicente Ferrer juntament amb el Sant Cugat FC, el Junior FC, el CFU Mira-sol Baco, la UESC i el Qbasket, queda anul·lat per l'actual situació de la pandèmia de la COVID-19. El campus, que enguany celebrava la seva 8a edició durant el 14 i 28 de juliol, porta entrenadors de futbol i bàsquet de Sant Cugat a Anantapur (Índia) per cercar la millora social amb l'esport com a element vehicular.

"No era viable fer un esdeveniment on ajuntem un nombre tan gran de persones amb les actuals mesures extraordinàries per la pandèmia de la COVID-19" assenyala Jaume García, organitzador del projecte. "No obstant això, la nostra idea és reprendre'l com més aviat millor".

Així doncs, tot i la cancel·lació de la 8a edició del Campus Sant Cugat Índia, 2 clubs han enviat els diners recaptats per ajudar a fer front a la crisi de la COVID-19. Per una banda, el Sant Cugat FC ha enviat 5.386 euros provinents d'actes com la Pilota Solidària o la venda de polseres, entre altres, i per la seva banda, la Unió Esportiva Sant Cugat ha enviat 6.000 que tenien destinats per construir una pista de basquet a la localitat índia, sumant entre ambdós clubs 11.386 euros.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem