'Cap nen sense pilota', un exemple en el foment de valors

L'activitat, liderada pel Junior FC, rep el reconeixement per part de la Federació Catalana de Futbol en una gala per a premiar iniciatives que promouen la solidaritat i l'ètica esportiva

La iniciativa Cap nen sense pilota rep un guardó en la 3a edició dels Premis Solidaris, una entrega de distincions organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana. En la gala, l'objectiu es premiar aquells actes que promouen uns valors ètics i solidaris en el món del futbol, més enllà dels merament esportius. Amb això, la iniciativa finalitza en la segona posició en el premi del foment als valors, empatada amb el Club Esportiu Olímpic Can Fatjó pel vídeo 'Trenca El Mur de la Desigualtat' i per darrere del Futsal Cirera Aliança Mataró, un nou equip de futbol sala format per persones amb trastorn mental sever.

Cap nen sense pilota és una iniciativa que, mitjançant el futbol, pretén ajudar a la investigació del càncer infantil, a partir de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i al Campus Índia 2019 amb Vicente Ferrer. El darrer mes de desembre, el club santcugatenc va acollir la 4a edició d'aquest esdeveniment solidari, la 2a en les instal·lacions santcugatenques, en la qual van participar un centenar de nens.

Amb tot, Aleix Giol, actual entrenador del Junior FC i organitzador de Cap nen sense pilota: "Aquest premi és un reconeixement a la feina de molta gent, que gràcies a tots ells, esperem haver assolit prop de 4.000€ en aquesta edició per repartir-ho en parts iguals entre la investigació al càncer infantil i el projecte social del Campus d'Índia".

 
Comentaris

Destaquem