Els capitans del Valldoreix FC i el Sant Cugat FC analitzen el derbi

Gabriel Torres destaca el bon moment que travessa l'equip, i Naoufal El Ghrim es mostra convençut que la reacció de l'equip arribarà aviat

Després del derbi entre el Sant Cugat FC i el Valldoreix FC, els capitans d'ambdós equips han analitzat pel TOT Sant Cugat què significa per a ells el resultat. Gabriel Torres, capità del Valldoreix FC, ha assegurat que es tracta d'una victòria històrica: "Els jugadors que portem des de la fundació del club, al juliol farà 10 anys, o molts anys, jugant en categories inferiors, i vam veure com va començar tot, arribar avui -per dissabte- i enfrontar-nos a un equip de la qualitat i de la història del Sant Cugat FC, i guanyar-los, ha estat molt bonic i estem molt, molt contents. Pel club era un partit especial".

Més info: Victòria històrica del Valldoreix FC en el derbi al camp del Sant Cugat FC

Torres: "Hem fet un inici de lliga molt bo. Anem tercers"

Per al verd-i-blanc, aquest triomf també és important "per com estem classificats en la lliga. Hem fet un inici molt bo i anem tercers. Veníem de perdre amb l'Atlètic Prat Delta CF a casa, en un partit que vam jugar malament, i avui -per dissabte- volíem reivindicar-nos aquí, contra el Sant Cugat FC. Era molt important per a tot l'equip, i era un enfrontament directe".

 

El Valldoreix FC, tercer en la lliga

En la seva segona temporada en la 2a Catalana, i que aquesta campanya s'ha canviat de grup -del 2 al 3-, el Valldoreix FC és ara mateix, després de 6 jornades, tercer amb 13 punts, els mateixos que el segon, el CD Almeda-UE Cornellà B, i a 5 punts de l'Agrupació Sant Andreu de la Barca. Torres assegura que "hem d'anar a poc a poc i, d'aquí a unes quantes jornades de lliga, veurem quins són els nostres objectius. Ara, de moment, l'objectiu és mantenir la categoria, està a la part alta de la taula si és possible, i millorar la classificació de la temporada passada, on vam ser setens".

Tres partits sense guanyar

El Sant Cugat, amb un balanç de 2 victòries, 2 empats i 2 derrotes, és 9è de 18 conjunts, amb 8 punts, i amb el Valldoreix FC ha encaixat la segona derrota consecutiva, la tercera jornada seguida sense guanyar.

El Ghrim: "Acabem tots els partits generant moltes ocasions de gol, però no acabem de rematar la feina"

 

El capità del Sant Cugat FC, Naoufal El Ghrim, ha fet la següent anàlisi del partit: "La primera part ha estat força igualada i en la segona hem comès errors que ens han costat gols. Defensivament, no hem estat tots a l'altura i cometem errors que ens costen gols en tots els partits. I ens falta gol. Acabem tots els partits generant moltes ocasions de gol i sempre ens passa el mateix, que no acabem de rematar la feina.

El Ghrimt: "Durant la setmana treballem molt bé i això ho hem de traslladar al partit"

El Ghrim ha explicat que "estic preocupat per la situació perquè són 3 jornades seguides sense sumar 3 punts, però segur que arribarà el nostre moment de poder gaudir de victòries i sumar de 3. Hem de seguir treballant, l'equip està treballant bé, que això és el que més ens empipa, que durant la setmana treballem molt bé i això ho hem de traslladar al partit, que és on ens costa punts i hem d'estar molt més ficats en el partit".

"Jo confio en l'equip. El veig cada vegada millor, hem de seguir treballant. En els entrenaments es veu la intensitat, la competència que hi ha entre nosaltres. Això ens falta traslladar-ho als partits. Cal tenir en compte que el 95% dels jugadors són nous, només continuem 2 jugadors de la temporada passada, i això necessita temps, que s'acabi d'encaixar tot i l'equip acabarà funcionant segur", ha afirmat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem