Carla Rodríguez, convocada per jugar l'europeu sub-18 de rugbi a 7

Amb aquesta convocatòria, la jugadora del sènior femení del Club de Rugby Sant Cugat s'estrena amb la selecció espanyola, amb qui no ha fet cap entrenament ni partit

La jugadora del primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat Carla Rodríguez Martínez ha estat convocada amb la selecció espanyola per jugar el Campionat d'Europa sub-18 de rugbi a 7 (Seven). L'europeu es jugarà a la ciutat francesa de Vichy els dies 10 i 11 de setembre.

Rodríguez: "És el primer pas per arribar on vull arribar"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Rodríguez ha explicat que "encara no m'ho crec, és un somni. És una oportunitat i la vull aprofitar. És el primer pas per arribar on vull arribar, que és jugar a la selecció espanyola absoluta".

Aquest serà el primer contacte de la jugadora de Cerdanyola del Vallès amb la selecció espanyola, ja que mai fins al moment no ha fet cap entrenament ni ha jugat cap partit.

Aquesta serà la cinquena temporada de Carla Rodríguez al CR Sant Cugat, després de jugar en els equips sub-14 i sub-16 masculins i les dues últimes temporades al sènior femení.

Aquesta jugadora de 18 anys, que habitualment juga en la posició de centre, és germana bessona de Pau Rodríguez, també jugador del CR Sant Cugat.

En el grup B, amb Gal·les, Suècia i Andorra

En aquesta tercera edició de l'europeu hi competiran 16 equips, dels quals 3 són conjunts convidats: Canadà, Estats Units i la ciutat francesa de Romagnat. La selecció espanyola ha estat enquadrada en el grup B, amb Gal·les, Suècia i Andorra. La resta de seleccions són Gran Bretanya, Itàlia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda, Rússia, Portugal, Països Baixos i França.

El sènior femení, en marxa l'1 de setembre

El primer equip femení del CR Sant Cugat, que milita a la Primera Catalana, començarà la pretemporada el dijous 1 de setembre, a la ZEM La Guinardera.

 
Comentaris

Destaquem