Carles Àvila-David Basolí i Cristina Serra-Alma Hidalgo guanyen el 2n Open de Pàdel Complex Esportiu

Aquest torneig de pàdel amateur s'ha jugat entre el 4 i el 12 d'octubre i ha comptat amb la participació de 98 parelles. Els campions de la Primera Categoria Mixte han estat Jordi Español-Tania Sanz

El torneig s'ha jugat al Complex Esportiu EMD de Valldoreix. FOTO: Complex Esportiu EMD de Valldoreix El torneig s'ha jugat al Complex Esportiu EMD de Valldoreix. FOTO: Complex Esportiu EMD de Valldoreix
Les parelles Carles Àvila-David Basolí, en categoria masculina, i Cristina Serra-Alma Hidalgo, en femenina, s'han adjudicat, en la Primera Categoria, la segona edició de l'Open de Pàdel Complex Esportiu EMD de Valldoreix. Els guanyadors d'aquesta categoria s'han endut un premi en metàl·lic de 100 euros. Els campions de la Primera Categoria Mixte han estat Jordi Español-Tania Sanz.

Un centenar de parelles participants
Aquest torneig de pàdel amateur s'ha jugat al Complex Esportiu EMD de Valldoreix entre el 4 i el 12 d'octubre i ha comptat amb la participació de 98 parelles, repartides en 3 categories: masculina, femenina i mixta. Cada categoria ha comptat amb 4 nivells (1a, 2a, 3a i 4a).

La cloenda i l'entrega de premis (amb sorteig de regals) s'ha fet el dissabte 12 d'octubre, a la nit, amb un sopar al restaurant Montt de Valldoreix, amb l'actuació de Frank Abellán.

El torneig ha comptat amb el suport de patrocinadors i col·laboradors. Són Banco Mediolanum, Mans de Sant, Vichy Català, Danone, La Finestra Sul Cielo, Construcciones Montiel, Fertres i Servimat, Tres Sets Sport, Nutriesport, Rusgasa, Restaurant La Bolera, Grup Blau Plat, Restaurant Montt, Som Electric i TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem