Carlota Martínez, una tenista en ratxa en tornejos internacionals juniors

La jugadora del CTN Sant Cugat guanya el seu 2n torneig de manera consecutiva després d'imposar-se a l'Argentina Cup, un torneig disputat entre el 20 i 27 d'octubre

Carlota Martínez, jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat i de només 17 anys, s'imposa en l'Argentina Cup, un torneig internacional junior, després de guanyar per 6-4 i 6-2 a la italiana Eleonora Alvisi.


La jove jugadora jugava el torneig com a cap de sèrie número 3. En el primer partit, eliminava a la també italiana Asia Serafini per 6 a 3 i 7 a 5; posteriorment guanyava 6-2 i 6-0 a l'americana Sofia Camila Rojas; certificava un altre bon partit contra l'australiana Tina Nadine Smith per un doble 3 a 6 i finalment, es classificava per la final després de vèncer a la xilena Gerald Gonzàlez per un 6-4 i 6-4.


A més, la jugadora del CTN Sant Cugat disputava la competició en dobles amb la guatemalenca Rut Galindo. Tanmateix, la dupla queia en les semifinals contra les italianes Asia Serafini i Eleonora Alvisi en el tercer set (10 a 7), després del resultat per 6 a 1 i 5 a 7 en els dos primers sets.


Amb tot, Carlota Martínez es col·loca en la 8a posició del rànquing, sumant la 2a victòria d'un torneig, després de l'aconseguit la setmana passada a l'Uruguay Bowl. A més, aquesta victòria suposa la 2a en el circuit mundial sub-18, després de guanyar el darrer any el Torneig de Luxemburg.


No obstant això, la jugadora ja ha disputat tornejos en el circuit professional, com la fase prèvia del WTA de Madrid gràcies a una invitació, inclús ha passat de ronda en el torneig ITF Pro de 25.000 $ de Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem