Casorrán i el Rugby Sant Cugat volen seguir creixent en la Divisió d'Honor

El tècnic santcugatenc arrencarà la seva 5a temporada al capdavant del primer equip femení, un equip que juga a la màxima categoria estatal del rugbi

Els camins del Club de Rugby Sant Cugat i Albert Casorrán segueixen un any més de la mà, i és que l'entrenador de Sant Cugat iniciarà la seva 5a temporada dirigint el primer equip femení en la Divisió d'Honor. Amb això, després d'aconseguir la darrera temporada la permanència en el play-out, enguany el tècnic vol fer un pas endavant i situar-se en la part estable de la classificació.

Així doncs, el projecte del tècnic santcugatenc busca evitar la permanència sense problemes: "Toca fer un pas més i la permanència l'hem de buscar evitant el play-out i sent un equip de mitja taula. A més, volem seguir creixent, augmentant les jugadores formades a la base i captar jugadores que vegin atractiu el nostre projecte".

Per aquest nou repte, Casorrán comptarà amb 2 reforços de luxe, i és que Jordi Justícia retorna al club per donar un cop de mà en les jugadores de 3/4. A més, el Rugby Sant Cugat ha anunciat també la presència d'Ángela del Pan en l'equip tècnic, la qual s'especialitzarà amb les davanteres. Del Pan ha estat un referent com a jugadora, representant a Espanya en diferents competicions internacionals.

Amb tot, Miguel Pelayo, president del club blau-i-negre, es mostra optimista amb el nou projecte: "L'èxit d'Albert Casorrán amb el nostre femení és indiscutible i ha muntat un equip increïble. Any rere any ha demostrat el seu compromís i estima al club, i volem agrair el seu esforç i sacrifici".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem