Catalunya guanya el campionat d'Espanya cadet masculí disputat al Junior FC

La selecció catalana venç 5-1 a la Comunitat de Madrid. En la final femenina, les madrilenyes superen a les catalanes per 3-1

Durant els últims quatre dies les instal·lacions del Junior Sport&Spa han acollit el Campionat d'Espanya Autonòmic en la categoria cadet, tant masculií com femení. Catalunya ha vençut la competició masculina, mentre que en la femenina ha quedat subcampiona.

La selecció catalana masculina, amb el santcugatenc Marc Perellón a les seves files, ha vençut a la final disputada aquest diumenge al migdia a la Comunitat de Madrid per 5 gols a 1. Catalunya ha guanyat tots els partits que ha disputat. En la fase de grups va vèncer Andalusia (6-1), la Comunitat Valenciana (5-0) i Aragó (8-1), i a les semifinals a Cantàbria (3-0).

El femení queda subcampió

Per la seva part, la selecció catalana femenina no ha pogut superar en la final a la Comunitat Madrid, amb qui ha perdut per 3 gols a 1. En aquesta selecció han jugat tres jugadores del Junior FC: Mariona Serrahima, Judith Itarte i Paula Saorín. La competició femenina ha consistit en un grup de sis seleccions, on tots han jugat contra tots. El primer i el segon han jugat la final. Catalunya només ha perdut en els dos partits que ha disputat amb la Comunitat de Madrid, la resta els ha guanyat tots. Mariona Serrahima ha estat considerada millor jugadora del torneig.

 
Comentaris

Destaquem