Catorze jugadores del CV Sant Cugat, al català de seleccions provincials

La competició es disputa aquest dissabte i diumenge, en les categories cadet i infantil masculí i femení, al pavelló de Valldoreix

La Federació Catalana de Voleibol organitza aquest dissabte 2 i diumenge 3 de gener, al pavelló de Valldoreix, el campionat de Catalunya de seleccions provincials en les categories cadet i infantil masculí i femení. La competició compta amb una important representació de jugadores del DSV CV Sant Cugat, concretament 14, set cadets i set infantils.

En la categoria femenina, hi ha sis equips, un de Girona, un de Tarragona i un de Lleida, i tres de Barcelona. Les jugadores del DSV CV Sant Cugat juguen a l’equip que integren jugadores del Vallès (Barcelona "3"). La competició cadet es disputa aquest dissabte 2 de gener i la competició infantil aquest diumenge 3 de gener. Les finals es juguen a les 18.30 hores.

Catorze jugadores del DSV CV Sant Cugat

En l’equip cadet Barcelona “3” juguen les locals Marta Moure, Mar Sanz, Cristina Roda, Maria Barrios, Berta Palau, María Aguilera i Carla Alomar (DSV CV Sant Cugat – Blume). El segon entrenador d’aquest equip és Aitor Piñol.

En l’equip infantil Barcelona “3" les jugadores santcugatenques són Ariadna Priante, Cristina Álvarez, Paula Serra, Anna de Noè, Sofia Lozano, Laura Sancho i Carla Màs. L’entrenador de l’equip és Eros Ortiz.

També disputa el torneig el santcugatenc Ignasi Sanchís, jugador del FC Barcelona infantil.

 
Comentaris

Destaquem