El CB Matadepera, primer escull del Qbasket Sant Cugat a 1a Catalana

El Qbasket Sant Cugat queda enquadrat en el grup 2 i iniciarà la competició davant un vell conegut de 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat ja coneix l'ordre d'enfrontaments d'aquesta nova temporada, una temporada que competirà de nou a 1a Catalana, en el grup 2, i en la qual buscarà lluitar per fer un salt en la classificació, després de la 12a plaça assolida el darrer any.

Més info: Aposta local del Qbasket Sant Cugat per buscar l'ascens a Copa Catalunya

Així doncs, els santcugatencs iniciaran la competició a casa el CB Matadepera, el diumenge 18 d'octubre, davant d'un dels conjunts recentment ascendits de 2a Catalana. El Qbasket Sant Cugat ja coneix el que es enfrontar-se al conjunt de Matadepera, ja que van coincidir a 2a Catalana en la temporada 2018/2019, i en aquell moment, els matadeperencs es van imposar 65 a 52. 

Per a Agustí Forné, tècnic dels santcugatencs: "És un equip nouvingut que ha canviat enguany d'entrenador. Quan vam coincidir amb ells, vam estar molt parells en la classificació. Com a entrenador, jo prefereixo iniciar la competició jugant a casa, però això és una loteria".

D'altra banda, el primer partit que disputarà el Qbasket Sant Cugat a casa serà vers el BQ Manyanet Molins, el diumenge 25 d'octubre. A més, durant aquesta 1a volta, els equips que trepitjaran el camp de joc dels santcugatencs seran el CB Sant Andreu, l'ASFE Sant Fruitós, l'AE Sedis, el CB Peña Fragatina i el CE Nicolau.

Per contra, durant la 1a volta, el Qbasket Sant Cugat es desplaçarà per jugar, a més del partit inicial davant el CB Matadepera, als camps de joc de l'AE La Salle Manresa, el CEB Sant Jordi, el Bàsquet Molins i el Sant Quirze Bàsquet Club.

"Tinc la sensació que enguany la competició estarà molt igualada i que hem quedat enquadrats en un grup amb molt nivell. Nosaltres tenim moltes ganes d'iniciar, però és una temporada amb molts dubtes i incerteses per la COVID-19" sentència Forné.

 
 
 
Comentaris

Destaquem