El CB Tarragona, primer escull de la UESC per a la nova temporada a Lliga EBA

L'equip de bàsquet vermell-i-negre ha quedat enquadrat en el grup C1 i iniciarà el seu segon any a Lliga EBA com a local

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ja coneix el seu ordre d'enfrontaments per a la nova temporada, la seva segona a Lliga EBA. Amb això, els santcugatencs iniciaran la competició, el diumenge 3 d'octubre, amb la visita del CB Tarragona, equip que la temporada passada competia a Lliga LEB Plata.

Norberto Guerra, tècnic del conjunt santcugatenc, valora la primera jornada: "És un equip amb una gran plantilla i molt fet, tanmateix, ens és igual amb qui comencem a competir. Estem en una competició amb molts grans equips".

 

Més info: La UESC confia en Norberto Guerra per consolidar l'equip a Lliga EBA

Així doncs, a més de la visita dels tarragonins, la UESC jugarà com a local en la primera volta davant el CB Es Castell (Menorca), la UE Horta (equip ascendit de Copa Catalunya), el Baricentro Barberà i el Plus Ultra Seguros Roser.

A més, durant la primera part de la competició, els santcugatencs visitaran les pistes de l'Anagan Olivar (Saragossa), el CB Salou, el FC Martinenc, el CB Valls, el BBA Castelldefels i el SESE, tots ells equips que la temporada passada competien també a Lliga EBA.

Amb tot, Guerra agraeix torna a una competició estable: "Tornem a un format de 3 grups de 12 equips, el qual ens donarà més estabilitat. Sabem que és un grup difícil, amb equips consolidats en la categoria, així que serà una lliga molt exigent. Tanmateix, el nostre objectiu serà millorar per seguir creixent. No ens volem posar límits, amb la intenció d'estar sempre al màxim nivell competitiu".

 
Comentaris

Destaquem