El CD Castellón separa a Ramon Juan de la 2a Divisió

La UE Cornella del porter santcugatenc Ramon Juan disputarà la darrera eliminatòria per ascendir a 2a Divisió davant el CD Castellón

El porter santcugatenc Ramon Juan de la UE Cornella està a un pas més de ser equip de 2a Divisió, després que el seu conjunt eliminés, el dijous 30 de juliol, a l'Atlético Baleares per 0 a 1, en un partit on Juan va ser titular i va salvar al seu conjunt en més d'una ocasió. Amb això, el CD Castellón és l'últim escull que separà als cornellanencs de 2a Divisió.

Els cornellanencs arribaven a la 2a ronda dels play-off d'ascens a 2a Divisió, gràcies a haver eliminat a la UD Ibiza el darrer dissabte 18 de juliol, en un partit on els catalans van donar la sorpresa enderrocant a un dels aspirants a l'ascens.

Més info: La UE Cornellà de Ramon Juan, un pas més a prop de ser equip de 2a Divisió

Amb això, Ramon Juan tornava a sortir de titular en aqueste segona eliminatòria, una eliminatòria on durant la primera part el santcugatenc no va tenir molt de perill, tret d'una jugada embullada on, després de rebotar en un defensa de la UE Cornella, la pilota s'enverinava i entre Juan i el pòster salvaven el que hagués estat el primer gol del partit.

En la reapresa, l'Atlético Baleares va sortir molt ofensiu, buscant un gol que els acostés a la 3a eliminatòria. No obstant això, la seguretat de Ramon Juan sota els pals, i un parell de bones estirades, evitaven el gol del conjunt rival. Per la seva banda, Agus Medina va anotar l'única diana de l'enfrontament en el minut 80, una diana que permetia l'accés de la UE Cornella a la 3a fase de la promoció d'ascens a 2a Divisió.

Amb tot, el CD Castellón, líder del grup 3, serà el darrer rival de Ramon Juan i la UE Cornella, el diumenge 26 de juliol a les 22 hores, un equip amb el qual els cornellanencs ja es van enfrontar durant la temporada i van caure per 3 a 1.