El CE Sant Cugat Titans, el club que vol ser un referent del voleibol masculí a la ciutat

El club s'estrena amb 8 equips i de moment no podrà fer ús d'equipaments municipals

El Club Esportiu Sant Cugat Titans ja és una realitat, després que el nou club de voleibol s'hagi presentat a la ciutadania, el dimecres 13 de setembre a la Casa de Cultura davant de més d'un centenar de persones. Amb això, el club es presenta amb l'objectiu de ser un referent del voleibol masculí, i tot i que també comptarà amb equips femenins, neix amb la filosofia de tapar aquest dèficit d'oferta de voleibol masculí a la ciutat.

La presidenta del nou club santcugatenc, Laura Muntanyà, ha destacat els objectius que té el CE Sant Cugat Titans: "Sota el lema de tots juguem, el nostre objectiu és promoure el voleibol entre els nens i nenes de la ciutat, amb especial interès d'impulsar el voleibol masculí. La nostra filosofia és fomentar valors com l'educació, la diversitat, la tolerància o el compromís".

El club, així, donarà el tret de sortida el pròxim dilluns 18 de setembre i ho farà amb 8 equips i un centenar de jugadors: 1 d'iniciació mixt, 3 infantils (2 de femenins i 1 de masculí), 1 infantil-cadet escolar, 1 cadet femení, 1 cadet-juvenil masculí i 1 juvenil femení. A més, des del club han assenyalat voler crear un equip d'alevins, un nou infantil i un de veterans. L'entitat, però, de moment no comptarà amb equipaments públics, i mentre que els entrenaments els realitzarà al pati de l'Àgora, els partits els jugarà al Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel del barri de Sarrià de Barcelona.

El CE Sant Cugat Titans, a més, ha tingut el suport de la Federació Catalana de Voleibol, la qual ha estat representada pel seu vocal Àngel Sanchís: "Jo soc de Sant Cugat i el meu fill va començar a entrenar a voleibol en l'escola Ferran Clua. Quan es va fer més gran, vam haver de buscar altres clubs fora de Sant Cugat perquè pogués continuar fent voleibol. Ara veig aquests nois, que com el meu fill, necessitaven un club de voleibol a Sant Cugat i gràcies al CE Sant Cugat Titans serà possible".

Finalment, durant la presentació del nou club, l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat) ha desitjat tota la sort al CE Sant Cugat Titans i s'ha compromès en treballar per millorar les instal·lacions esportives del municipi: "Sant Cugat té un dèficit en instal·lacions esportives i una de les prioritats d'aquest nou govern és el nou pavelló. Volem col·laborar, ajudar i donar resposta a les necessitats de l'esport santcugatenc".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem