El CE Valldoreix acollirà el Rafa Nadal Tour, el prestigiós torneig per a joves tenistes

El club valldoreixenc serà l'escenari un any més d'una de les proves de la 8a edició del Rafa Nadal Tour, amb la categoria sub-16 com a novetat

El Club Esportiu Valldoreix tornarà a acollir la 3a prova del Rafa Nadal Tour by Mapfre, un dels tornejos més importants en el territori espanyol en les categories sub-12, sub-14 i, per primer cop, sub-16. Disputat entre el divendres 26 de març i el dissabte 3 d'abril, en ell participaran més de 500 tenistes que buscaran alçar-se campions d'una de les 6 proves que conformen la 8a edició del circuit Rafa Nadal Tour i que donaran punts pel màster final, celebrat a Mallorca.

La competició es disputarà sobre terra batuda en 2 sets i, en cas d'empat, es jugarà un supertie break a 10 punts. En les tres categories, hi haurà una fase prèvia: 96 tenistes en sub-12 i 112 en sub-14 en les categories masculines buscaran un dels 8 bitllets per a la fase final, mentre que 32 jugadores sub-12 i 64 en sub-14 ho faran en les categories femenines. A més, hi haurà 35 tenistes classificats directament i 5 es reservaran per Wild Cards. En el cas del sub-16, hi haurà 16 jugadors tant en masculí com en femení, que buscaran un dels 4 bitllets per disputar la fase final, que comptarà amb 16 entrades directes i 4 Wild Cards.

Així doncs, en finalitzar les 6 proves que formen part del Rafa Nadal Tour by Mapfre (Barcelona, Sevilla, Valldoreix, València, Alacant i Madrid), els 7 tenistes que hagin sumat més punts es classificaran pel Màster Rafa Nadal Tour, disputat a Mallorca, entre el 15 de setembre i el 19 del mateix mes.

Enguany també hi haurà activitats de valors per analitzar el comportament dels jugadors dins i fora de les pistes. D'aquesta manera, el tenista que més punts aconsegueixi en finalitzar el circuit Rafa Nadal Tour assolirà la 8a plaça per competir en el Màster Rafa Nadal Tour.

 
 
Comentaris

Destaquem