El CE Valldoreix corona els vencedors del Rafa Nadal Tour

El club valldoreixenc va acollir la 3a prova d'aquest prestigiós circuit, en el qual han participat tenistes entre les categories sub-12 i sub-16

El Club Esportiu Valldoreix ha estat escenari de la 3a prova del Rafa Nadal Tour, una important prova del tennis base d'Espanya i que s'ha celebrat entre el divendres 31 de març i el dissabte 8 d'abril. Amb això, més de 600 tenistes es van disputar les categories sub-12 i sub-16 per alçar-se vencedors de la competició i aconseguir així una plaça per al Màster de Mallorca, la prova final.

Així doncs, Francisco Sardinha va sortir vencedor de la categoria sub-12 masculí, després de guanyar a Luca Daraban en la final per 6 a 4, 2 a 6 i 10 a 4, mentre que Paula Cortés era la guanyadora de la categoria sub-12 femenina, en derrotar a Sofia Elena per 7 a 6, 1 a 6 i 10 a 6. D'altra banda, en les categories sub-14, Vlad Secara s'alçava amb la copa en imposar-se 6 a 4 i 7 a 6 a Abdelaziz Guennouni en la final masculina, mentre que Ainara Fernández ho feia en la femenina en sobreposar-se a Adriana Monlleo (7 a 6 i 6 a 2). Finalment, Yago Castellanos va guanyar la categoria sub-16 masculina en David Muñoz no poder disputar la final, mentre que en la femenina, Anna Cabassers vencia 4 a 6, 6 a 1 i 6 a 2 a Sorana Matis.