El CE Valldoreix escalfa motors per a la 12a edició del Super Gran Slam

Els millors jugadors de pàdel de Catalunya estaran presents en aquest torneig de pàdel que dona punts per al rànquing de la Federació Catalana de Pàdel

El Club Esportiu Valldoreix serà escenari de la 12a edició del Super Gran Slam de pàdel, entre el 15 i el 22 de maig. Amb això, les pistes del club valldoreixenc acolliran els millors palistes en un torneig que dona punts per al rànquing de la Federació Catalana de Pàdel.

D'aquesta manera, les inscripcions pel torneig ja estan obertes i romandran fins al pròxim divendres 13 de maig. Les categories aniran en funció dels inscrits, tot i que s'espera comptar amb 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina. A més, hi haurà premis en metàl·lic amb valor de 7.000€ per als participants de les categories més altes.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas (al centre de la imatge), ha assistit a l'acte de presentació del Super Gran Slam del CE Valldoreix. FOTO: Nielo Ballart

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas (al centre de la imatge) ha assistit a la presentació del Super Gran Slam del CE Valldoreix. FOTO: Nielo Ballart


Durant l'acte de presentació, Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel, ha destacat el compromís del CE Valldoreix en acollir aquest torneig: "Cada vegada tenim més peticions de clubs que volen acollir un Super Gran Slam, però no podem passar per alt les 11 edicions que ha acollit el CE Valldoreix. És un lloc fantàstic i el club es bolca en cada edició".

Finalment, l'edició d'enguany comptarà amb les Jornades del Pàdel Català, el dissabte 21 de maig al matí, unes jornades en les quals hi haurà xerrades sobre les xarxes socials, la psicologia en el pàdel o el canvi del tennis al pàdel, entre altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem