El CE Valldoreix, preparat per acollir les millors raquetes nacionals sub-16

El club valldoreixenc serà l'escenari del Mutua Madrid Open sub-16 durant el cap de setmana

El Club Esportiu Valldoreix acollirà el Mutua Madrid Open sub-16, un torneig de tennis en el qual competeixen els 16 millors tenistes de la categoria, entre el divendres 22 d'octubre i el diumenge 24. Amb això, el vencedor d'aquest torneig s'assegurarà una plaça per disputar la fase final del circuit durant el Mutua Madrid Open 2022.

En aquest torneig, participen 16 tenistes per categoria (masculí i femení) en una competició d'eliminatòries. Així doncs, mentre els vuitens de final es disputaran el divendres 22 al matí, els quarts de final es disputaran a la tarda. Les semifinals del Mutua Madrid Open sub-16 seran el dissabte, mentre que les finals es disputaran de cara el diumenge.

Amb tot, els millors tenistes d'Espanya d'aquesta categoria estaran presents en el Mutua Madrid Open 2022. En el cas del femení, els presents podran veure a Cristina Ramos o Martina Genís, entre altres, mentre que en el cas de la categoria masculina, Roger Pascual o Sergio Planella lideraran el rànquing dels jugadors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem