El CE Valldoreix i el TOT reforcen els seus lligams

El Club Esportiu Valldoreix compta amb pistes de pàdel, tennis i un gimnàs, entre altres serveis

El Club Esportiu Valldoreix i el TOT Sant Cugat van renovar el seu conveni de col·laboració amb la intenció de donar a conèixer el dia a dia del club valldoreixenc. Amb això, l'objectiu principal d'aquest conveni és potenciar l'activitat esportiva i social del CE Valldoreix.

El club es va constituir l’any 1967 sent el seu primer president Joaquim Lloveras. Un dels punts claus del club és la dinamització social i esportiva dels seus socis actuals així com la ràpida incorporació dels nous socis a les diferents activitats del club facilitant el coneixement d’altres socis per poder participar en les diferents modalitats esportives. En l'assignatura del conveni van assistir Joan Carles Pradell (president) i Roger Badía (director esportiu), mentre que per part de Totmedia, empresa editora del TOT Sant Cugat, va assistir Laura Grau, directora general del TOT.

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida


El TOT Sant Cugat té convenis amb entitats i clubs de la ciutat per poder donar visibilitat a les seves activitats tant esportives com socials a través del mitjà en paper, web i xarxes socials. Un dels aspectes que afavoreixen a les entitats tenir el conveni amb el TOT és formar part del directori d'entitats del TOT, així com poder publicar qualsevol cosa referent de l'entitat a la seva secció ENTITATS de manera setmanal i tenir una fitxa amb tota la informació necessària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem