El cel de Sant Cugat s'omple d'helicòpters amb el 3D Furtivos 2024

Les jornades d'aeromodelisme s'han celebrat a les instal·lacions de l'ARC Sant Cugat

Les instal·lacions de l'ARC Sant Cugat han estat escenari, per cinquena vegada consecutiva, del 3D Furtivos 2024 d'aeromodelisme, que ha celebrat la seva 12a edició, aquest cap de setmana del 17 al 19 de maig.

Aquest esdeveniment és el que en el món de l'aeromodelisme es coneix com a Fun Fly, és a dir, una reunió de pilots d'helicòpters 3D que es donen cita per exhibir els seus models i mostrar les seves capacitats de vol.

En aquesta edició, les jornades han comptat amb més de 90 assistents, entre els quals han destacat els pilots catalans i de la resta de l'Estat espanyol, però en les que també han assistit participants d'altres països europeus com Itàlia, França, Àustria, i el Regne Unit.

Més de 90 pilots d'helicòpters 3D s'han donat cita a Sant Cugat pel 3D Furtivos 2024. Foto: Furtivos Team

Més de 90 pilots d'helicòpters 3D s'han donat cita a Sant Cugat pel 3D Furtivos 2024. Foto: Furtivos Team

 

Alguns dels participants en el 3D Furtivos 2024 són autèntics referents de l'aeromodelisme, i és que en l'edició d'enguany s'han pogut veure pilots de renom internacional com Mirko Cesena, Antonio Gómez, Marius Gehle, Mirko Mena i Filip Ban.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem