Celebrada la segona jornada dels StQlímpics

La petanca ha estat protagonista en la segona fase de la competició i ara només quedarà l'última, el bàsquet

La 6a edició del StQlímpics ha celebrat avui divendres 18 de maig la seva segona fase de competició: la petanca. S'ha disputat aquest matí a les 10.00h al Club Petanca Sant Cugat Atlètic. L'1 de juny se celebra una altre jornada dels StQlímpics, la de bàsquet.


Els StQlímpics, les olimpíades dels santcugatencs amb trastorns de desenvolupament intel·lectual, van néixer l'any 2012 a proposta de la Taula per a persones amb discapacitat de Sant Cugat. La principal idea d'aquestes jornades esportives és integrar els hàbits esportius en aquest col·lectiu, promouen un estil saludable, alhora que conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania.


En les darreres edicions, els jocs han comptat amb l'atletisme, el bàsquet i la petanca, però de cara a futures edicions l'objectiu és incloure més esports adaptats, creant una competició multidisciplinària. Així doncs, els nois i noies participants en els jocs provenen de 6 entitats diferents: l'Edda de Carli Sant Cugat, la Residència Guru Valldoreix, el Taller Jeroni de Moragas, el Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix, el Centre Sant Medir i el Club Muntanyenc.

Altres esports

La primera fase es va celebrar el passat divendres 4 de maig. Es tractava de l'atletisme. Enguany, hi ha hagut un canvi significatiu en aquest esport. Les curses de tanques i llisos han augmentat el seu recorregut, passant de 60 metres a 80. El Club Muntanyenc, entitat organitzadora d'aquesta prova, té intenció d'aconseguir arribar als 100 metres. Igualment, el llançament de vòrtex hi ha tingut presència també en aquesta fase com de costum.


El tercer i últim esport de la competició és bàsquet. Aquesta última prova es disputarà el divendres 1 de juny a les 10.00h del matí a la ZEM Rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem