El CF Damm es corona en el IX Torneig Solidari del Sant Cugat FC

En aquest torneig en categoria aleví es van recaptar uns 5.000 euros que aniran destinats a Càritas Sant Cugat

El Sant Cugat FC va celebrar la 9a edició del seu Torneig Solidari, un torneig de futbol en categoria aleví que va tenir lloc el dissabte 25 de febrer a la ZEM Jaume Tubau. Durant la competició, el futbol i la solidaritat van anar agafats de la mà, en una jornada en la qual es van recaptar uns 5.000 euros que aniran destinats a Càritas Sant Cugat.

En l'àmbit esportiu, el CF Damm va ser el gran protagonista, i és que es va imposar en la final al FC Barcelona per 1 a 0. Pel que fa als conjunts vermell-i-negres, l'aleví A va acabar en la 4a posició, l'aleví B ho va fer en la 9a, mentre que l'aleví C va finalitzar en la 13a posició. En aquest Torneig Solidari van participar una 20a de conjunts d'arreu de Catalunya com el CE Europa, l'EF Gavà o la UE Sant Andreu.

El Sant Cugat FC va recaptar uns 5.000 euros que aniran destinats a Càritas Sant Cugat. FOTO: Cedida

D'altra banda, durant la competició, es va estar venent tiquets per participar en una rifa solidària, el premi de la qual va ser una samarreta signada pel jugador del FC Barcelona i resident a Valldoreix, Ansu Fati. Amb total, es va recaptar uns 5.000 euros que aniran destinats a Càritas Sant Cugat.