El CFU Mira-sol Baco ha presentat els 29 equips que han celebrat els 50 anys del club

Quasi 400 jugadors han format part del club mirasolenc en el seu primer mig segle d'història

El CFU Mira-sol Baco es va acomiadar de la temporada amb la presentació dels 29 equips que aquesta temporada han celebrat el 50è aniversari del club, el dijous 16 de juny. Amb això, en una festivitat al futbol, els quasi 400 jugadors que han format part aquesta temporada 2021/2022 del club mirasolenc van ser els grans protagonistes.

Amb això, enguany el CFU Mira-sol Baco ha comptat amb 29 equips: 4 prebenjamins, 6 benjamins (5 masculins i 1 femení), 7 alevins (5 masculins i 2 femenins), 4 infantils (3 masculins i 1 femení), 2 cadets, 2 juvenils, 2 primers equips (masculí i femení), 1 equip de veterans i 1 de jugadors amb diversitat funcional. De cara a la temporada vinent, a més, el club comptarà amb un equip femení de 4 a 7 i un cadet-juvenil, tenint representació en tota la branca femenina.

El descens del sènior masculí a 4a Catalana i la permanència del sènior femení a la 1a Divisió han marcat l'àmbit esportiu del 50è aniversari del CFU Mira-sol Baco. D'altra banda, el canvi de la gespa és la prioritat del club de cara a la temporada vinent, segons ha assenyalat el president, Joan Salabert: "Volem que canviïn la gespa, perquè és necessari i fa anys que ho necessitem. Nosaltres posarem de la nostra part, però esperem una resposta per saber on podran entrenar i competir els nostres jugadors l'inici de la temporada vinent. Esperem que no sigui un desgavell, nosaltres confiem, però és veritat que estem preocupats".

Finalment, el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), també va assistir a la presentació d'equips. Amb això, Carol va demanar "permissivitat" durant el temps que es pugui allargar les obres per canviar la gespa: "El nostre objectiu és millorar les instal·lacions esportives amb les quals comptem. És per això que demanem certa permissivitat en l'inici de la temporada, tot i que la intenció és començar aquest estiu amb les obres del canvi de gespa".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem