El CFU Mira-sol tenyeix de verd-i-negre la seva presentació d'equips

Aquesta temporada, el club compta amb més de 450 jugadors i amb 34 equips

El CFU Mira-sol Baco va presentar els seus 34 equips i més de 450 jugadors, en una presentació plena d'emocions i passió i que va tenir lloc el divendres 3 de novembre al Camp Municipal de Mira-sol. Amb això, la família verd-i-negre va poder gaudir d'una festa, en la qual es va donar per inaugurada la nova gespa i en el qual va haver-hi un convidat de luxe: el Pio FC de la Kings League.

Presentació d'equips del CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament


Així doncs, els 34 equips que enguany formen el club verd-i-negre són 4 prebenjamins (3 masculins i 1 femení), l'equip mirasolencs, 7 benjamins (5 masculins i 2 femenins), 7 alevins (5 masculins i 2 femenins), 5 infantils (3 masculins i 2 femenins), 3 cadets (2 masculins i 1 femení), 3 juvenils (2 masculins i 1 femení) i els 2 primers equips. A més, el club també té un equip amb jugadors amb diversitat funcional i un equip de veterans.

El colofó de la presentació, a més, va ser el partit amistós davant del Pio FC, un equip de la Kings League d'Ibai Llanos i Gerard Piqué. En un duel vibrant i amb ocasions per ambdós conjunts, el resultat final va ser el de 3 a 5, en una exhibició de futbol i talent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem