El CH Sant Cugat pateix més del compte per tombar al CH La Salle Montcada

Els vermell-i-negres han arribat a guanyar de 7 gols, però un parcial d'1 a 5 ha col·locat als rivals a només 2 dianes per sota

El Club Handbol Sant Cugat segueix presentant les seves credencials en la Primera Estatal, després d'imposar-se 27 a 23 al CH La Salle Montcada, en un partit disputat el dissabte 27 de febrer. Els santcugatencs, tot i jugar amb jugadors menys habituals, han sabut controlar l'electrònic i es mantenen en la part alta de la classificació.

En la primera part, l'equip local no ha estat precís en els minuts inicials, permeten que els montcadencs s'avancessin 3 a 5 en el marcador. No obstant això, i un cop assolida la igualada (6 a 6), els vermell-i-negres s'han escapat en el marcador i han portat el 17 a 12 en l'electrònic en el pas pels vestidors.

En la represa, tot i comptar amb jugadors menys habituals, el conjunt santcugatenc ha aconseguit escapar-se de 7 gols en l'electrònic. Tanmateix, un parcial d'1 a 5 ha fet patir els interessos locals, que finalment han sentenciat el partit 27 a 23.

Andrei Xepkin, tècnic del CH Sant Cugat, valora els 2 punts assolits: "Hem patit, sobretot en la 2a part, tanmateix, estem contents perquè els jugadors menys habituals han jugat, com és el cas d'Adrià León, que ha estat clau en la 2a part. És veritat que hem fallat molts llançaments davant porter, però hem sumat els 2 punts".

Amb tot, el CH Sant Cugat rebrà, el dimecres 3 de març, el CH Sant Esteve Sesrovires, en un partit que es va ajornar per positius de COVID-19 en l'equip rival. "Ara tenim només 1 entrenament per preparar el partit, un partit davant un equip de la part baixa de la classificació, però que sap jugar" ha sentenciat Xepkin.

1a part còmode pels santcugatencs

En la primera part, els santcugatencs han sortit dispersos al partit i, tot i avançar-se 2 a 1 en el marcador (amb dianes de Pol Navarro i Oriol Vaz), els vermell-i-negres s'han mostrat imprecisos en els llançaments i en la circulació de la pilota, fet que han aprofitat els montcadencs per avançar-se 3 a 5.

Tot i això, els locals han començat a trenar jugades i han aconseguit igualar el marcador, amb dianes de Vaz i Navarro. Un cop amb la igualada, els santcugatencs s'han trobat més còmodes sobre el terreny de joc i han pogut ampliar a poc a poc la distància, amb grans recuperacions de Guillem Correro, que ha habilitat fins en 3 jugades a Guillem Pallarès perquè anotés sense cap defensor (11 a 7).

Ja amb l'avantatge, el CH Sant Cugat ha continuat amb el seu joc i, tot i que els montcadencs s'han col·locat a 2 gols (12 a 10), un gol de Pol Navarro amb molta potència i una diana de Bernat Tous, en una gran jugada de tot l'equip, han tornat a posar els 4 gols d'avantatge. Finalment, en els darrers minuts de la 1a part 2 dianes d'Oriol Vaz i 1 de Tous han permès el 17 a 12, màxima avantatge local en el partit.

El CH Sant Cugat no tanca el partit i acaba patint

En la represa, ambdós conjunts han tornat a sortir sobre el terreny de joc espessos, i mostra d'això són les 2 dianes (1 per cada equip), anotades en els primers 5 minuts de la 2a part. Tot i això, el CH Sant Cugat, amb jugadors menys habituals, ha sabut mantenir l'avantatge en l'electrònic (20 a 15).

A més, amb una diana d'Oriol Vaz, que ha deixat als montcadencs amb només 4 jugadors sobre la pista, els locals han pogut escapar-se en el marcador, amb un gol amb una mica de fortuna de Pol Navarro i amb una gran diana que han creat entre Adria León i Izan Alonso i que ha materialitzat el segon (23 a 16).

Tanmateix, i quan semblava que el partit estava decidit, un parcial d'1 a 5 a favor del CH La Salle Montcada (24 a 21) ha obligat a Andreix Xepkin demanar temps mort. Finalment, tot i que els montcadencs han retallat la distància a només 2 gols (24 a 22), una diana de Vaz des del penal i un gol d'Adrià León han portat la calma a l'equip vermell-i-negre (26 a 22), que ha acabat guanyant el partit per 27 a 23.