El CH Sant Cugat surt amb vida de la complicada pista del KH-7 Bm. Granollers B

Els vermell-i-negres han sumat un punt importantíssim per mantenir-se en la lluita per als play-offs d'ascens

El conjunt masculí del Club Handbol Sant Cugat ha sumat un valuós empat a casa el KH-7 Bm. Granollers B, 34 a 34, davant un dels equips més en forma del grup D de la Primera Estatal. En el partit, disputat el diumenge 21 de febrer, els santcugatencs han arribat a caure de 5 gols, tanmateix, han pogut capgirar la diferència i han disposat de bola per guanyar el partit.

En la primera part, tot i la bona arrancada dels vermell-i-negres (4 a 6 en els primers 10 minuts), els granollerins han mostrat tot el seu potencial ofensiu i, amb un parcial de 8 a 1, han capgirat l'electrònic per posar el 12 a 7. No obstant això, als pas pels vestidors, els santcugatencs han retallat distàncies i han pogut marxar amb un desavantatge de 3 gols.

En la represa, els jugadors d'Andrei Xepkin han sortit més endollats i han aconseguit igualar l'electrònic ràpidament (19 a 19). En aquests moments, el partit ha entrat en un moment de molta igualtat, fins que el conjunt local ha aconseguit escapar-se de nou en el marcador (31 a 27), quan restaven menys de 10 minuts. Finalment, el CH Sant Cugat, lluny de rendir-se, ha pogut capgirar el marcador (33 a 34) en el darrer minut de joc, tanmateix, el conjunt local ha col·locat el definitiu 34 a 34 quan restaven 10 segons de joc.

Maikel Núñez, segon tècnic del CH Sant Cugat, valora molt positivament el punt sumat: "Estem molt contents, perquè hem anat a remolc durant tot el partit i hem tingut poques ocasions per estar per davant en el marcador. Hem sortit al partit poc fins i erràtics, amb pèrdues de pilota innocents i poc intensos en defensa, però hem sabut créixer des de darrere.

A més, Núñez ha valorat l'actitud de l'equip per capgirar l'electrònic tot i que les coses es posaven cap per avall: "Hem arribat vius a la mitja part i això era fonamental. És veritat que estem acostumats a arribar per davant al pas pels vestidors, però avui hem vist un equip que ha sabut lluitar tot i estar per sota en l'electrònic.

Amb tot, gràcies a l'empat, els vermell-i-negres es mantenen en la 3a posició de la Primera Estatal, empatats a punts amb els granollerins i amb 2 partits pendents per disputar. Per la seva banda el líder, l'Handbol Sant Quirze, es troba 6 punts per sobre els santcugatencs. En la pròxima jornada, el CH Sant Cugat rebrà, el dissabte 27 de febrer, el CH La Salle Montcada. "És un rival perillós, tot i ser un equip en transició. Però si volem estar a dalt, no podem deixar escapar els 2 punts" ha puntualitzat Núñez.