Chloe Vela (Gimnàstica Sant Cugat), bronze en la Copa Catalana Individual Nivell 8

La santcugatenca ho va fer en la categoria aleví en l'aparell de pilota

La gimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Chloe Vela va ser medalla de bronze en la 1a fase de la Copa Catalana Individual Nivell 8 de gimnàstica rítmica en la categoria aleví en l'aparell de pilota, una competició que es va disputar a Girona, el diumenge 7 d'abril. La gimnasta va acabar en la 3a posició, amb una puntuació de 14,600 punts, quedant per darrere de Nayeli Ginés (Sícoris Club), que va fer una puntuació de 18,600, i d'Alisa Grechishkina (Rítmica Aliança Platja d'Aro), amb una puntuació de 16,600.