Christian Baquero s'adjudica la Lliga Catalana de Footgolf

El santcugatenc ha estat primer en la categoria sènior en aquesta modalitat esportiva que combina futbol i golf

Christian Baquero ha guanyat la Lliga Catalana de Footgolf en la categoria sènior (+45 anys), després que es disputés la darrera etapa del Campionat de Lliga Catalana, que es va celebrar al Club de Golf La Garriga. Amb això, en la seva 2a participació en la Lliga Catalana, el santcugatenc ha aconseguit copar la 1a posició d'aquesta modalitat esportiva que combina futbol i golf.

Baquero ha estat molt vinculat al futbol i ha sigut entrenador del Sant Cugat FC. Després de desvincular-se del futbol amateur, el santcugatenc va conèixer aquesta modalitat, la qual assegura que va ser "molt addictiva des del primer moment". Així doncs, i en la seva segona participació en la Lliga Catalana de Footgolf, Baquero ha estat 1r en la categoria sènior, amb 616,30 punts, i 8è en la classificació general.

Amb tot, el santcugatenc es mostra molt content amb aquest títol: "Em fa molta il·lusió haver aconseguit guanyar la Lliga Catalana de Footgolf, i és que és un esport que vaig conèixer fa 2 anys. Espero poder engrescar a molta gent i tinc per repte poder participar en l'Open d'Espanya de l'any vinent". Aquest any, Baquero havia assolit una plaça pel torneig estatal, però ha declinat la seva participació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem